PŘIHLÁŠENÍ
: :
Nová registrace Zapomenuté heslo?

Využijte Čechy žijící v zahraničí v době koronaviru

Využijte Čechy žijící v zahraničí v době koronaviru
Letošní rok bude pro exportéry náročný. Jak udržet export bez možnosti vycestovat? Jak získat důležité informace o aktuální situaci na druhém konci světa? Projekt Žijeme v zahraničí s tím může exportérům významně pomoci.

V projektu Žijeme v zahraničí.cz se dosud registrovalo více bez 2000 Čechů, kteří dlouhodobě žijí v zahraničí a chtějí spolupracovat s českými exportéry. 
Každý z nich má vytvořen svůj profil, ve kterém uvádí konkrétní nabízené služby. Může se jednat například o překlady, administrativu, vyřízení povolení na místě, průzkum trhu, telemarketing, tisk a rozesílání nabídek, správu e-shopu či založení firmy v zahraničí a následný servis (účetní, daňové, právní služby atd.).

Chcete monitorovat aktuální stav a opatření díky koronaviru v zahraničí?

Využijte zahraniční kontakty v projektu Žijeme v zahraničí.cz. Stačí vypracovat jednoduché zadání, vybrat si kontakt v dané zemi a dohodnout se na podmínkách. 
Co mohou Češi v zahraničí monitorovat? Například aktuální omezení v oblasti cestování, dopravy, maloobchodu, propady prodejů, legislativní změny atd.

Máte seznam potenciálních zákazníků v dané zemi a chcete je oslovit obchodní nabídkou?

Přemýšlíte nad tím, jak oslovit potenciální zákazníky v zahraničí, i když není možné vycestovat na veletrh či obchodní jednání? Pomoci Vám může česká kontaktní osoba v zahraničí. Stačí si vybrat z naší databáze a domluvit se na podmínkách… Vše ostatní je dnes možné vyřídit emailem či telefonicky.

Například v Čechách vypracujete propagační materiály a zašlete je emailem do zahraničí. Váš český kontakt v zahraničí zajistí tisk a rozeslání na dohodnuté partnery. 

Následné oslovení zákazníků už může proběhnout telefonicky z ČR, popř. český partner v zahraničí zjistí předběžný zájem přímo na místě. Základem pro úspěšnou spolupráci je jasné zadání a motivační odměna na základě výsledků.

Autor: Jana Bábíková