PŘIHLÁŠENÍ
: :
Nová registrace Zapomenuté heslo?

REVEL hledá obchodní partnery v oblasti tepelných čerpadel a příslušenství

REVEL hledá obchodní partnery v oblasti tepelných čerpadel a příslušenství
Firma REVEL se sídlem v obci Dubno, okres Příbram hledá partnera se zkušenostmi v oblasti tepelných čerpadel, podlahového topení/chlazení, radiátorů, konvektorů, podlahových fan-coilů.

Firma REVEL vstoupila na trh  jako výrobce instalačních systémů na bázi trubek ze síťovaného polyetylenu PEX a dodnes je jejich jediným výrobcem v rámci České republiky. Od roku 1998 disponuje vlastní výrobní linkou trubek PEX. Firma REVEL je ryze česká společnost, která vstoupila na trh v roce 1993. Firma si vybudovala významné postavení a to nejen na českém trhu,ale i v zahraničí a získala pověst skutečného odborníka na teplo a uspěla v silné mezinárodní konkurenci. Cílem firmy je nabízet kvalitní výrobky za přijatelné ceny a dostupný produkt s dlouholetou životností. Díky tomu budou naše systémy vždy správně a efektivně fungovat a přinášet úspory svým majitelům s nadstandardně dlouhou záruční dobou.

Firma disponuje projekcí, která vám systém do vašeho domu vyprojektuje. Montážní divize společnosti je zase schopna vám celý systém dodat na klíč. Společnost získala Certifikáty instalačního systému: Certifikát výrobku č.07 0694 A/AO, Certifikát 3020, Ceritifkát výrodku 08 0384 A/AO, Osvedčení o zkoušce 0–39–00467–13.

HLEDÁME

  • Obchodní zástupce nebo partnery, kteří dohodnou spolupráci s výrobci i distributory v oblasti obnovitelných zdrojů energie a zajistí technickou podporu.

POŽADUJEME

  • Základní znalost oboru, spolehlivost

NABÍZÍME

  • Provize z prodejních úspěchů

KONTAKT

Autor: Jana Bábíková