PŘIHLÁŠENÍ
: :
Nová registrace Zapomenuté heslo?

MAUREA hledá specialisty pro firemní distribuci ochranných krémů

MAUREA hledá specialisty pro firemní distribuci ochranných krémů
Česká společnost MAUREA, oficiální distributor kosmetiky ARAD Natural Beauty z Mrtvého moře, hledá specialisty pro distribuci ochranných krémů na ruce se zaměřením na firemní klientelu v zahraničí.

Naším zájmem je realizace národní směrnice pro BOZP v zemích EU vycházející ze směrnic 89/391/EHS, 89/656/EHS a čl.16.odst.1 směrnice 89/391/EHS, konkrétně jde o ochranu pokožky rukou před vlivy pracovní činnosti.

Představení společnosti MAUREA s.r.o.: Dodáváme mj. speciální ochranný krém na ruce s aktivní složkou 26 minerálů Mrtvého moře. Je vyrobený podle požadavku dermatovenerologické kliniky FN Plzeň tak, aby plnil ochrannou funkci pokožky rukou proti vlivu pracovních činností. Navíc výrazně tlumí projevy alergických reakcí a dermatitid. Cílovou skupinou jsou firmy s povinností poskytovat zaměstnancům ochranné krémy na ruce. Především jde o podniky v městské a příměstské hromadné dopravě, strojírenské, automobilové, stavební firmy a nemocnice. Detaily na vyžádání.

HLEDÁME

  • specialistu na nabídky v kombinované formě telefonických a osobních kontaktů

POŽADUJEME

  • němčina nebo francouzština
  • nerozhoduje vzdělání, ale komunikativnost při jakémkoliv typu rozhovoru
  • schopnost získání informací o oblasti BOZP (bezpečnost a ochrana zdraví při práci) a konkrétně o ochraně pokožky rukou a jejím ošetřování vhodným krémem (prostředkem)

NABÍZENÁ SPOLUPRÁCE

  • Spolupracovník obdrží komplexní informaci o produktu, včetně referencí a ceny pro uskutečnění vstupních kontaktů, dále krémy a hodnotící dotazník pro testy krému ve firmách.
  • Před navázáním obchodního vztahu s konkrétní firmou bude sjednána odměna pro spolupracovníka odvozená z počtu zaplacených produktů a to po dobu trvání obchodního vztahu s firmou.
  • Krémy bude naše společnost dodávat na místo určení na své náklady a prodávat svým jménem.
  • Odměna bude vyplácena do 3 dnů po obdržení platby od zákazníka.

KONTAKT

Autor: Jana Bábíková