PŘIHLÁŠENÍ
: :
Nová registrace Zapomenuté heslo?

faama cz s.r.o. hledá obchodní partnery v zahraničí pro distribuci „emtape“

faama cz s.r.o. hledá obchodní partnery v zahraničí pro distribuci „emtape“
Společnost faama cz s.r.o. hledá obchodní partnery v zahraničí, kteří by chtěli ve své zemi velkoobchodně distribuovat kineziologické tejpy naší značky „emtape“ a provozovat e-shop pro koncové zákazníky. Rádi bychom využili i tamní vazby k vyhodnocení takové exportní možnosti.

Emtape je pružná náplast, která se aplikuje na kůži těla. Má velice podobné vlastnosti jako lidská kůže a proto dobře drží a nijak nevadí běžnému pohybu ani při sportu. Díky poznatkům kineziologie můžeme využívat pásky k léčebným účelům. Efekty tejpování: zlepšení svalové funkce díky regulaci svalového napětí, zlepšení rozsahu pohybu, zmenšení otoku, tišení bolesti, ovlivnění neuroreflexních cest, podpora funkce kloubů.

Kineziologické tejpy vlastní značky „emtape“ jsme na český trh uvedli v roce 2012, a to v nové podobě – předsekané tejpy k použití neodbornou veřejností (domácí použití). Praktické použití je jednoduše vysvětleno v sérii instruktážních video spotů: http://www.emtape.cz/video/ V ČR je možné „emtape“ koupit v e-shopu a drogistické síti Rossmann (110 prodejních míst). Nový produkt jsme podpořili v médiích i na sociální síti.

HLEDÁME

  • obchodní partnery k rozšíření prodeje „emtape“ do zahraničí

POŽADUJEME

  • jazykovou vybavenost jazykem exportní země
  • pochopení způsobu zmírnění bolestí uživatelů přírodní cestou bez léčiv
  • základní znalosti obchodu (distribuce/e-shop)

NABÍZÍME

  • oficiální obchodní zastoupení – nasazení nové distribuční země do stávajícího e-shopu emtape.cz (exkluzivita)
  • nákup partnera za velkoobchodních podmínek a následná marže z vlastního prodeje

KONTAKT

Autor: Jana Bábíková