PŘIHLÁŠENÍ
: :
Nová registrace Zapomenuté heslo?

B & SPOL. s.r.o. hledá technicky zdatné inženýry v oblasti vakuové techniky, dmychadel a vývěv

B & SPOL. s.r.o. hledá technicky zdatné inženýry v oblasti vakuové techniky, dmychadel a vývěv
Dále hledáme projekční kanceláře v oblasti chemického průmyslu, těžkého a lehkého průmyslu, galvanického pokovení, vakuového upínání, apod.
Také jsme dodavateli vakuových centrálních systémů pro zdravotnictví s CE certifikací.

Česká obchodní a výrobní společnost založená roku 1993, hledá technicky zdatné pracovníky firem a podniků zabývajících se výše uvedenou problematikou. Dále chceme navázat spolupráci v oblasti projektů pro výše uvedené oblasti .

Nejlépe by bylo v první fázi navázat kontakt s odborníkem, který by zmapoval využití a potřeby nabízeného zboží a služeb v předem určeném regionu a na základě těchto analýz uzavřít smlouvu o vzájemné spolupráci, popřípadě zastupování naší společnosti na tomto trhu.

Společnost se zabývá obchodní a výrobní činností v oblasti vakuové techniky ,dmychadel a vývěv. Další oblast možné spolupráce je ekologie, kde jsme schopni dodávat technologii pro výstavbu zemědělských staveb a ustájení, bioplynových stanic, čistíren odpadních vod apod.

HLEDÁME

  • technika pro výše uvedené činnosti s odpovídajícím vzděláním

POŽADUJEME

  • střední nebo vysoká škola technického zaměření, praxe výhodou, jazyky anglicky, německy

NABÍZÍME

  • v první fázi vyhledání konkrétních firem a jejich kontaktování, zjištění zájmu a vyhodnocení na vlastní náklady (možné finanční ohodnocení paušálem), v případě kvalitně odvedené práce uzavření oficiální smlouvy o spolupráci

KONTAKT

Autor: Tereza Fialová