PŘIHLÁŠENÍ
: :
Nová registrace Zapomenuté heslo?

Authentica - výrobce POP/POS hledá partnery

Authentica - výrobce POP/POS hledá partnery
Česká firma zajšťující návrh i výrobu atypických prostředků na podporu prodeje hledá partnery pro doporučení kontaktů na potenciální klienty.

Authentica je firma navrhující, vyvíjející a sama vyrábějící prostředky podpory prodeje (POP/POS) – a to atypické věci – vyráběné vždy na míru, nikoliv katalogové standarty. Např. atypické podlahové stojany (na plochy prodejen), atypické pultové stojánky, výstrče na fasády, outdoor „A“ stojany před restaurace. Dále pak nejrůznějši dekorace do výloh či na plochy řetězových prodejen, samotné interiéry prodejen a shop-in-shop řešení. Prostě vše, kde můžeme využít našeho výrobního zázemí v kovu, plastu, dřevě a kartonu. Pro lepší představu navštivte www.authentica.cz

Naším cílem jsou akvizice velkých klientů – firem , konkrétně z Itálie, Francie, Anglie, z Beneluxu, Dánska, Švédska, Norska a také Německa či Švýcarska:

  • firmy, které prodávájí své výrobky v obchodních sítích a dělají si sami trade-marketing svým výrobkům (př. Unilever, COTY, LOreal, SONY, Pernod Ricard apod)
  • velké agentury zajištující POP/POS podporu prodeje pro své klienty.

HLEDÁME

  • lidi s obchodními zkušenostmi, se zkušenostmi s výrobky z kovu, plastu, dřeva či kartonu. Preferujeme zkušenost s B2B byznysem, ideálně v rámci reklamního, drobnějšího strojírenského, stavebního či nábytkářského průmyslu.
  • možná je spolupráce na základě vyhledávání správných kontaktů z řad zaměstnanců na straně klienta a dohodnutí první schůzky. V tomto případě je třeba, aby klient hovořil anglicky, abychom se s ním domluvili při denní spolupráci. Vhodné pro uchazeče se zkušeností z oboru (obchodní nebo produkční), ale také pro studenty VŠ.

NABÍZÍME

  • fixní odměnu v řádu tisíc Kč za zprostředkováni komunikace s novým vhodným klientem – bude vyplacena po navázání spolupráce s klientem
  • provizní odměny za zprostředkování byznysu s novými klienty v procentech z uskutečněného zisku na projektech.

KONTAKT

Autor: Jana Bábíková